BellaGrande Mode

Mooi een maatje meer!
Berichten

Who’s That Girl

januari 12, 2016

Retro is terug en als één merk weet hoe ze deze look eruit moet zien, is dat Who’s That Girl wel. Vintage jurken in een moderne stijl. Een knipoog naar de laatste decennia van de vorige eeuw.

Kleuren

De jurken van Who’s That Girl hebben allemaal prachtige kleuren, van diep donkerblauw tot tomatenrood. De kleuren passen bij de modekleuren van het seizoen en zijn onderling goed te combineren. Zelfs de donkere wintercollectie is niet somber, zeker niet in combinatie met een kleurrijk vestje of panty.

Prints

De prints zijn heel bijzonder. Niets is wat het lijkt op afstand. Een elegante gestreepte jurk is meer dan alleen een streepmotief, zoals de Wtgpen en Penwaig waar de strepen een visgraatmotief hebben, wat een extra dimensie aan de jurken geeft. De jurken doen denken aan stoffen gebruikt door Indianen in de Verenigde Staten.

Ook de gekleurde ballen op de Pigment zijn bij nadere bestudering niet zomaar gekleurde ballen. Een uitgelopen waterverf schilderij is waar het aan doet denk, met een hint naar batik techniek in de groene ballen.

Hetzelfde geldt voor de jurk Grid. Van afstand lijkt het een redelijk simpel repeterend motief, maar dichtbij is het geheel opgebouwd uit kleine, gekleurde vierkantjes vernuftig gezet op een donkergroene achtergrond.

Heel bijzonder is de print van de jurk Amor Printed. Het lijkt een bewerkt strepenmotief, maar de strepen bestaan uit kleurrijke in elkaar overlopende pijlen.

Modellen

De jurken hebben allemaal iets bijzonders, van een asymmetrische halslijn zoals de jurk Purity. Dit ontwerp heeft wat weg van de jurken uit de jaren ’50, maar is door het werkje in stof toch heel modern.

De ontwerpen zijn klassiek, maar trendy. Door niet standaard lange mouwen te gebruiken, maar veel driekwart mouwen, worden de jurken elegant en stijlvol.

De jurken van Who’s That Girl zijn flatterend door het slimme ontwerp van a-lijn en rechte rokken, gecombineerd met bijzondere halslijnen, kleur en motief.

Bovendien zijn de jurken gemaakt van goed draagbare stoffen van een blend van katoen, viscose en polyester. Het allerbeste aan deze jurken is de betaalbaarheid.

Mooie, draagbare, moderne vintage jurken voor een zeer gunstige prijs.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *